olga-guryanova-167262-unsplash copy

MCOBA Futsal Tournament Results

Dear Gents,

Sorry for the delay. Aku tak larat la semalam…aku ingatkan ayul nak buat, hehehe….Overall, our boys did okay. Nampak sangat kita ni dah tua…Takpe, in 3 years, we are qualified to play in the veterans’ punya group! Results as follow:

UB96A (Defending Champs…ehem!)

Group Stage:

vs 01A: 1-0 (Zef)

vs 97B: 1-1 (Zef)

vs 95: 0-0

2nd in Group (Qualified for Cup)

Quarter Final Cup:

vs 05: 0-3

UB96B

Group Stage:

vs 06: 1-0 (Nanak)

vs 03A: 0-1

vs 01B: 0-1

3rd in Group (Qualified for Plate)

Quarter Final Plate:

vs 01A: 0-1

The eventual champion for Cup was 05, winning against a team from batch 85 (aku belum confirmkan kesahihan cerita ni…tapi that’s what I heard). Tapi, yang confirm, we provided the most entertaining match bila 96B lawan 01A…mengikut kata Bullet, we scored high on TV rating…penuh drama dan suspense…nasib baik sports planet tu takde cermin…kalau tak habis pecah cermin tu kena tumbuk…

Lawak pun ada gak…masa drama tu tengah climax, ada la sorang hamba Allah ni masuk padang…aku ingatkan dia nak tolong menenangkan keadaan or to the least, make things worse tapi dia setakat masuk padang…cekak pinggang, geleng kepala and lepas tu, keluar padang balik…ek eleh! Baik tak payah…

Anyhow, we can always try again next year…to all the players, thanks guys! Appreciate the effort! To all yang datang, Ajis + family, Zen + son, Abe, Bachin, Dolla, Buja, Apeq, Modaq + family and to all those yang datang tapi aku tak sebut nama, thanks for coming! Appreciate the support. To Abe and Bachin, special thanks for bringing the nasi ayam…

Yang masih menjalakan tugas,

Opeq

olga-guryanova-167262-unsplash copy

MCOBA Futsal Tournament

Dear Gents,

The list of players has been finalized and the players are:

UB96 ‘A’ (Defending Champs)

a) Ayul (c)
b) Moqq (gk)
c) Zef
d) MJ
e) Kichi
f) Izzy
g) Muzni
h) Tapah

UB96 ‘B’

a) Taja (c)
b) Opeq (gk)
c) Nanak
d) Bunyok
e) SAM
f) Ipin
g) Pillah
h) Che’ We

The tournament will be held at Sports Planet Subang Grand (Next to KESAS), 31st May 2008, morning onwards. Those who are in the area and available that day, please come and extend your support for the team (bawak la air ke KFC ke…hehehe).

Yang menjalankan tugas,

Opeq

olga-guryanova-167262-unsplash copy

MCOBA Annual Futsal Tournament

Dear Friends,

Tentatively, the date for the tournament is 31st May 2008.  We are planning to send 2 teams and those interested in playing, please contact me personally.  Appreciate it guys!

roman-kraft-260082-unsplash copy

Srikandi Futsal Tournament

Dear Gents,

Pursuant to Ayul’s ironic email, below is the report for our boys’ performance today (Sorry guys….takder narration.  Aku tengah penat.):

MCKK 96A (D3)

Group Stage
vs RMC: 1-3
Scorer: Rasyidin

vs SDAR: 1-3
Scorer: Abe

vs SAS: 2-3
Scorer: Zef x 2

MCKK 96B (F2)

Group Stage
vs SDAR: 0-1

vs SDAR: 0-0

vs STAR: 4-1
Scorer: Taja x 2, Nanak x 2

2nd Round
vs MCKK 99: 0-2

So, this time, we only managed to reach the 2nd round.  But anyhow, thanks to those that participated.  Special thanks to Rasyidin, Ham and Cikun for coming.

Thanks also to those yang cakap nak main awal2, lepas tu kensel…..hahaha…..

Special thanks to Abe for showing up…..As usual, En Abe kita muncul lepas tournament dah start.

Our weekly session for bola diberhentikan selama 2 minggu untuk memberi rehat kepada kengkawan kita yang main tadi….

Opeq