Elected MCOB

With the recently concluded elections, a few Old Boys have been elected by the people. The list below was taken from the MCOBA homepage:

PARLIAMENT:

  1. Tan Sri Tengku Razaleigh Hamzah (BN) P32 GUA MUSANG (Class of 52)
  2. Datuk Seri Mohamad Nazri Aziz (BN) P61 PADANG RENGAS (class of 71)
  3. Datuk Saifuddin Abdullah(BN) P88 TEMERLOH (Class of 78)
  4. Datuk Sri Hishammuddin Hussein (BN) P153 SEMBRONG (Class of 78)
  5. Datuk Sharir Samad (BN) P160 JOHOR BAHRU (Class of 65)
  6. Dato Kamarul Baharin Abbas, (PKR) P132 TELUK KEMANG (Class of 64)
  7. Dato` Rashid Din, (PKR) P14 MERBOK (Class of 64)
  8. Dr Mohd Hatta Mat Ramli(PAS) P31 KUALA KRAI (Class of 73)
  9. Datuk Kamaruddin Jaafar (PAS) P19 TUMPAT (Class of 68)

STATE SEATS:

  1. Zaabar Mohd Adib (BN) N26 Rantau Abang, Dungun (Class of 71)
  2. Wan Abdul Hakim W Mokhtar(BN) N32 Air Putih,Kemaman( Class of 85)
  3. Mohd Zahir Abdul Khalid (BN) N16 Kamunting, Taiping (Class of 85)
  4. Dr Nik Mazian Nik Mohamed(PAS) ,N32 Gaal, Pasir Putih(Class of 75)
  5. Dr. Mohamad Taslim (PAS) N15 Maharani, Muar (Class of 68)
  6. Iskandar Samad (PAS) N21 Chempaka, Pandan (Class of 78)
  7. Abdul Aziz Kadir (PAS) N22 Jelawat (Class of 66)
  8. Nik Nazmi Nik Ahmad (PKR) N32, Seri Setia, Kelana Jaya (Class of 99)

So when will our own YB Moqq masuk bertanding? Bak kata his future political secretary Mr Caca: tunggu network dah power! After that we will see who will get the tender to provide Sup Ekor, Sup Torpedo & Sup Tulang for all government functions in Penang :)

Clean Your Home in 19 Minutes

Because we’re so pathetic that we have no news to post in several months, I’m going to post something not related to koleq, especially for the slobs out there.

Taken from CNN Living.

With these room-by-room checklists, you can maintain a sparkling house in just 19 minutes a day, giving you more time for family, friends and you.

Kitchen, 4 ½ minutes daily
Always start with the sink. “Keep it empty and shining,” says Marla Cilley, author of Sink Reflections (Bantam, $15) and creator of www.FlyLady.net, a housekeeping Web site. A sparkling sink becomes your kitchen’s benchmark for hygiene and tidiness, inspiring you to load the dishwasher immediately and keep counters, refrigerator doors, and the stovetop spick-and-span, too.

• Wipe down the sink after doing the dishes or loading the dishwasher (30 seconds).
• Wipe down the stove top (one minute).
• Wipe down the counters (one minute).
• Sweep, Swiffer, or vacuum the floor (two minutes).

Bathroom, 2 minutes daily
Make cleaning the basin as routine as washing your hands. But don’t stop there. Get the most out of your premoistened wipe by using it to clean around the edges of the tub and then the toilet before tossing it.

• Wipe out the sink (30 seconds). Wipe the toilet seat and rim (15 seconds).
• Swoosh the toilet bowl with a brush (15 seconds).
• Wipe the mirror and faucet (15 seconds).
• Squeegee the shower door (30 seconds).
• Spray the entire shower and the curtain liner with shower mist after every use (15 seconds).

Bedroom, 6 ½ minutes daily
Make your bed right before or after your morning shower. A neat bed will inspire you to deal with other messes immediately. Although smoothing sheets and plumping pillows might not seen like a high priority as you’re rushing to work, the payoff comes at the end of the day, when you slip back under the unruffled covers.

• Make the bed (two minutes).
• Fold or hang clothing and put away jewelry (four minutes).
• Straighten out the night-table surface (30 seconds).

Family room, living room, foyer, 6 minutes daily
Start with the sofa — as long as it’s in disarray, your living room will never look tidy. Once you’ve fluffed the pillows and folded the throws, you’re halfway home. If you pop in a CD while you dust, you should be able cover the whole room by the end of the third track.

• Pick up crumbs and dust bunnies with a handheld vacuum (one minute).
• Fluff the cushions and fold throws after use (two minutes).
• Wipe tabletops and spot-clean cabinets when you see fingerprints (one minute).
• Straighten coffee-table books and magazines, throw out newspapers, put away CDs and videos (two minutes.)

Hoi!

pemalas betul la korang ni… post la apa-apa wei. ajiz, tulis la pengalaman hardcore ko tu, ramai orang tunggu.

Weddings – Fendi & Yeop

From Fendi aka nnydd dydd:

Assalamualaikum,

Please kindly be informed that I have officially married last Friday, 21 Jamadil Awwal 1428. The majlis was entrusted to Sidi Abdul Aziz Ahmad Fredericks, a friend and teacher, at Glasgow, UK, soon after Isya’.

Reception at Kampung Lubok Merbau, Kuala Kangsar is provisionally on Saturday, 1st September 2007.

We request your prayers and blessings.

Wassalamualaikum.

nnydd

And from Soffan Affendi:

 Assalamulaikum,

Dengan segala hormatnya saya ingin menjemput rakan-rakan ke majlis perkahwinan saya di alamat seperti berikut:

No. 14, Jalan Ibus Satu, 18/40A Section 18, 40200 Shah Alam
(Berhampiran Stesen Komuter Shah Alam)

Pada hari Sabtu, 16 Jun 2007.

Aturcara Majlis

Jamuan Makan : 12.00 tengah hari – 4.00 petang

Semoga dengan kehadiran rakan-rakan akan menyerikan lagi majlis saya ini.

Thanks

Best Rgds

Yeop (Tel: 019 2297844)

MC Cagers Won PHT 2007 for 4th Consecutive Year!

An update from Azran via Yahoogroups:

Assalamualaikum…,

Alhamdulillah,

Aku baru balik dari Sains Kota Tinggi semalam. Just to inform yang Cagers telah menang PHT 2007 untuk kali keempat berturut-turut dan jugak kali ke-12 semenjak dipertandingkan.

Final Result
MC Cagers vs SASER (SMS Seremban)
103 – 62

Just a few photos, please proceed the link below:

Flickr link

Thanks and wassallam
AZRAN

Saser vs Cagers score

laura-fuhrman-696993-unsplash copy

penampar pertama

korang ingat tak bila first sekali budak batch kita kena physical contact dgn anjing kat koleq? kalau tak ingat, read on…

the venue was Block Form 1 during prep malam. aku rasa masa tu baru sebulan dua je kita masuk koleq. kat kelas budak-budak pandai 1D, fect Ruzaimi & fect Zaimi tengah berdebate dengan Ahpek. debate pasal apa aku tak tau. walaupun masa tu kita baru 12-13 tahun, tapi suara n style ahpek cakap sebijik macam sekarang. bising, kecoh dan merapu. cuma berbeza sebab masa tu ahpek still nampak jambu dengan mahkota rambutnya yang penuh & lebat. satu kelas enjoy tengok ahpek kecoh berdebate. fun jugak… or so we thought.

lepas habis prep malam, macam biasa kita semua beratur tepi kelas nak balik. anjing-anjing (no offence fect moqq) semua dah standby kat depan sambil berlagak macho. tetiba anjing paling pendek antara mereka panggil ahpek. dia cakap-cakap sikit, lepas tu… PIANGGG!!! sebijik penampar yang maha laju hinggap kat pipi gebu ahpek. pipi dia yang putih melepak jadi pink. semua yang ada kat situ terkejut gila. horror siot tengok brutality yang unexpected ni. lepas ahpek kena penampar, si anjing pendek tadi pun terus start lecture pasal kurang ajar.

start daripada insiden tu, warga prep school hidup dalam keadaan ketakutan. takut kepada mata-mata yang memerhati dan telinga-telinga yang mendengar dari celah pintu cubicle anjing terutama cube IBJ. slowly, kita semua kena suap dengan rules & regulations yang strict dan hukuman yang sadis serupa askar jerman buat kat orang jew poland. but that was part of what shaped us today, no?

effect dari tamparan pertama tu still ada sampai sekarang. penampar tu cukup kuat, sampai akar rambut ahpek longgar dari soketnya, dan berderailah mahkota satu-persatu…

urban boyz reloaded

our man Worden has successfully produced a healthy baby boy weighing 3.12 kg and 48 cm tall. Both the mother and excitingly nervous father are recuperating in Damansara Specialist room 203 (perghhh mahal sial tempat ni – Ed).

tuan presiden pun dapat anak

Rama, presiden batch kita yang telah menusukkan laungan “Unity Is Strength” ke dalam jiwa sanubari ahli 9296 telah mendapat seorang anak lelaki bernama Zharif bin Noor Ramdhan pada pagi tadi (20 Mei).

Mak, bapak dan anak berada dalam keadaan sihat di Hospital Likas, Sabah.

Cop is now a papajahat

Mr Copoe dah dapat anak… details from his email:

Bro’s of 96′,

I just got back from the hospital..

Wife delivered a beautiful urban baby girl, Iman Khalisa binti Zulkarnine on 17/5/07 at 1.37pm. Eventhough there were some complications, Alhamdulillah sekarang dua2 dah selamat.

She told me in her own words that she can’t wait to see her ‘uncles’ of 96′..hehe

So who’s next eh?

Wedding Invitation – Kamarul

Sorang lagi nak kawin… from Kamarul via Yahoogroups:

Assalamualaikum w.b.t.,

Saya ingin menjemput kawan2 & pasangan ke majlis perkahwinan saya
(sebelah lelaki) yang akan di langsungkan di Shah Alam pada 9 Jun ini
(Sabtu).

Attached are the wedding details and location map.

Kehadiran semua didahului dgn ribuan terima kasih.

Sekian, wassalam.

Warm rgds,
Kamarul
9207096

Please click the thumbnails below to view the kad kawin & location plan.

Jemputan  Lokasi