Archive for the ‘Weddings’ Category

Posted on behalf of Wira:

Dear batchmates

I’d like to invite you guys (and family) to my wedding next month (which falls during the first week of the World Cup! game bosan2 lagi, takper). I’ve attached the scanned copy of my invitation card, but for those who can attend, pls sms me your address (my no. is 012-2684977, or email mkhairul.mh(at)hotmail.com) so aku boleh bagi kad jemputan either masa futsal or via snail mail, or kalau boleh jumpa, by hand la… pls find details of my reception:

Date: 13th June, Sunday

Time: 12.30 – 4 pm

Venue: Dewan Melawati, Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya (map as attached)

Hopefully ramai boleh datang meriahkan majlis and mendoakan keberkatan kami. Thanks.

Wira's Wedding Invitation Card

Click to view full size

Walimatul Urus: Saiful Potri

Assalamualaikum wbt,

Sahabat batchmate 9296 sekalian,

Tuan-tuan dijemput  ke Majlis Perkahwinan saya yang bakal berlangsung seperti berikut:

Tarikh: Ahad, 6 Julai 2008
Masa: 11.00 pagi – 4.00 petang
Alamat: 5-12h Blok A, Flat Sri Sarawak, Jalan Kenanga, 55200 KL

(belakang Balai Bomba Hang Tuah)

Turut dijemput: Seisi keluarga

Disertakan bersama-sama, jemputan dan juga peta lokasi majlis sebagai rujukan. Semoga dengan kehadiran saudara-saudara sekeluarga akan memeriahkan lagi majlis saya ini.

 

saiful potri

pot – Ahmad House

012 368 0898

 

 

  • 5 Comments
  • Filed under: Weddings
  • Wedding Invitation: Taja

    Abang Macho is ending his days of glory… from his post in Yahoogroups:

    Hello brothers,

    You are all invited to my wedding reception on 10th of May 2008 at my
    house in Bandar Baru Bangi. Attached herewith is the kad jemputan
    together with the map.

    Maybe ramai yang aku tak sempat nak bagi kad or call personally but I
    do hope that all of you can come to my house on that day together with
    your wife/kids/gf/bf etc…

    And to those yang takde access to this group sape2 yang jumpa sape2 tu
    tolong sampaikan jemputan ni sekali ye…

    See you there…

    The event will be sponsored by Mahmood Security

    taja0.jpg taja1.jpg taja2.jpg

  • 1 Comment
  • Filed under: Weddings
  • Undangan Majlis Perkahwinan : Boney

    Assalamualaikum,

    Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua. Saya dengan besar hati ingin menjemput rakan-rakan sekalian ke majlis perkahwinan saya yang diadakan tidak lama lagi. Butiran majlis tersebut adalah seperti berikut:

    Tarikh : 18 November 2007 (Ahad)

    Masa :  11.00 pagi hingga 4.00 petang

    Alamat : Kampung Tanjung Balai, Melekek, 78000 Alor Gajah, Melaka.

    Kad undangan serta peta lokasi ada dilampirkan bersama. Semoga dengan kehadiran rakan-rakan semua dapat menyerikan lagi majlis ini dan diberkati Allah S.W.T hendaknya.

  • 1 Comment
  • Filed under: Weddings
  • Another wedding – Fuad

    Assalamualaikum warahmatullah.

    Dengan sukacitanya saya ingin menjemput sahabat handai sekalian ke Majlis Perkahwinan saya yang bakal berlangsung seperti berikut:

    Tarikh: Ahad, 1 Julai 2007
    Masa: 11.30 pagi – 4.30 petang
    Alamat: No 12, Jalan Imam Haji Ahmad, Kampung Melayu,
    86000 Kluang, Johor Darul Takzim

    Disertakan bersama-sama, jemputan dan juga peta sebagai rujukan. Semoga dengan kehadiran saudara-saudara sekeluarga akan memeriahkan lagi majlis ini.

    Fuad
    9204396
    Ahmad House

  • 1 Comment
  • Filed under: Weddings
  •