Wedding Invitation – Khairul Hassan @ Wira IT

Posted on behalf of Wira:

Dear batchmates

I’d like to invite you guys (and family) to my wedding next month (which falls during the first week of the World Cup! game bosan2 lagi, takper). I’ve attached the scanned copy of my invitation card, but for those who can attend, pls sms me your address (my no. is 012-2684977, or email mkhairul.mh(at)hotmail.com) so aku boleh bagi kad jemputan either masa futsal or via snail mail, or kalau boleh jumpa, by hand la… pls find details of my reception:

Date: 13th June, Sunday

Time: 12.30 – 4 pm

Venue: Dewan Melawati, Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya (map as attached)

Hopefully ramai boleh datang meriahkan majlis and mendoakan keberkatan kami. Thanks.

Wira's Wedding Invitation Card

Click to view full size

Walimatul Urus: Saiful Potri

Assalamualaikum wbt,

Sahabat batchmate 9296 sekalian,

Tuan-tuan dijemput  ke Majlis Perkahwinan saya yang bakal berlangsung seperti berikut:

Tarikh: Ahad, 6 Julai 2008
Masa: 11.00 pagi – 4.00 petang
Alamat: 5-12h Blok A, Flat Sri Sarawak, Jalan Kenanga, 55200 KL

(belakang Balai Bomba Hang Tuah)

Turut dijemput: Seisi keluarga

Disertakan bersama-sama, jemputan dan juga peta lokasi majlis sebagai rujukan. Semoga dengan kehadiran saudara-saudara sekeluarga akan memeriahkan lagi majlis saya ini.

 

saiful potri

pot – Ahmad House

012 368 0898

 

 

Wedding Invitation: Taja

Abang Macho is ending his days of glory… from his post in Yahoogroups:

Hello brothers,

You are all invited to my wedding reception on 10th of May 2008 at my
house in Bandar Baru Bangi. Attached herewith is the kad jemputan
together with the map.

Maybe ramai yang aku tak sempat nak bagi kad or call personally but I
do hope that all of you can come to my house on that day together with
your wife/kids/gf/bf etc…

And to those yang takde access to this group sape2 yang jumpa sape2 tu
tolong sampaikan jemputan ni sekali ye…

See you there…

The event will be sponsored by Mahmood Security

taja0.jpg taja1.jpg taja2.jpg

Undangan Majlis Perkahwinan : Boney

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua. Saya dengan besar hati ingin menjemput rakan-rakan sekalian ke majlis perkahwinan saya yang diadakan tidak lama lagi. Butiran majlis tersebut adalah seperti berikut:

Tarikh : 18 November 2007 (Ahad)

Masa :  11.00 pagi hingga 4.00 petang

Alamat : Kampung Tanjung Balai, Melekek, 78000 Alor Gajah, Melaka.

Kad undangan serta peta lokasi ada dilampirkan bersama. Semoga dengan kehadiran rakan-rakan semua dapat menyerikan lagi majlis ini dan diberkati Allah S.W.T hendaknya.

Another wedding – Fuad

Assalamualaikum warahmatullah.

Dengan sukacitanya saya ingin menjemput sahabat handai sekalian ke Majlis Perkahwinan saya yang bakal berlangsung seperti berikut:

Tarikh: Ahad, 1 Julai 2007
Masa: 11.30 pagi – 4.30 petang
Alamat: No 12, Jalan Imam Haji Ahmad, Kampung Melayu,
86000 Kluang, Johor Darul Takzim

Disertakan bersama-sama, jemputan dan juga peta sebagai rujukan. Semoga dengan kehadiran saudara-saudara sekeluarga akan memeriahkan lagi majlis ini.

Fuad
9204396
Ahmad House

Weddings – Fendi & Yeop

From Fendi aka nnydd dydd:

Assalamualaikum,

Please kindly be informed that I have officially married last Friday, 21 Jamadil Awwal 1428. The majlis was entrusted to Sidi Abdul Aziz Ahmad Fredericks, a friend and teacher, at Glasgow, UK, soon after Isya’.

Reception at Kampung Lubok Merbau, Kuala Kangsar is provisionally on Saturday, 1st September 2007.

We request your prayers and blessings.

Wassalamualaikum.

nnydd

And from Soffan Affendi:

 Assalamulaikum,

Dengan segala hormatnya saya ingin menjemput rakan-rakan ke majlis perkahwinan saya di alamat seperti berikut:

No. 14, Jalan Ibus Satu, 18/40A Section 18, 40200 Shah Alam
(Berhampiran Stesen Komuter Shah Alam)

Pada hari Sabtu, 16 Jun 2007.

Aturcara Majlis

Jamuan Makan : 12.00 tengah hari – 4.00 petang

Semoga dengan kehadiran rakan-rakan akan menyerikan lagi majlis saya ini.

Thanks

Best Rgds

Yeop (Tel: 019 2297844)

Wedding Invitation – Kamarul

Sorang lagi nak kawin… from Kamarul via Yahoogroups:

Assalamualaikum w.b.t.,

Saya ingin menjemput kawan2 & pasangan ke majlis perkahwinan saya
(sebelah lelaki) yang akan di langsungkan di Shah Alam pada 9 Jun ini
(Sabtu).

Attached are the wedding details and location map.

Kehadiran semua didahului dgn ribuan terima kasih.

Sekian, wassalam.

Warm rgds,
Kamarul
9207096

Please click the thumbnails below to view the kad kawin & location plan.

Jemputan  Lokasi

Walimatul Urus – Moqq’s Side

from the newly-wed Moqq:

brothers of 96,

Maka kami telah selamat diijabkabulkan pada 7hb April yang lalu di Pekan, Pahang. me & milla would like to convey our gratitutes to the warm wishes and salams. Thank you!

A special mention to Old man and Mazayu who made their way to our wedding on the 8th of April. Terima Kasih.

once again, i would like to invite everyone to my side of majlis kenduri which will be held on the 21st April 2007 in Penang. I hope my invitation cards reach all of you. Semoga kehadiran semua menyerikan lagi majlis kami, insya Allah

salam taazim,
Moqq

Please click the thumbnail below to view moqq’s Penang invitation card. Congrats moqq!!!

moqq-side1.jpg

Wedding Invitation – Moqq & Milla

from Moqq:

brothers of 96,

“When your number’s up, its up.”

It is my pleasure to invite everyone of you to this very special day of mine.

Insya Allah, saya akan di ijabkabul kan pada tanggal 7hb april 2007 bersamaan 19 rabiul awal 1428H

majlis perkahwinan pihak perempuan berlangsung sehari kemudian pada tanggal 8hb april 2007 bertempat di PEKAN, PAHANG.

mewakili milla (my other half) menjemput rakan2 sekalian ke majlis perkahwinan itu nanti. Semoga kehadiran semua menyerikan lagi majlis yg indah permai dengan izin-Nya.

salam taazim,
Moqq

Click the thumbnail to view the full invitation card.

Moqq & Milla’s Invitation Card