Archive for the ‘Announcements’ Category

Koleq Champ Kriket Zon Utara

Seperti yang dijangka, koleq jadi champ kriket Zon Utara menewaskan SEMESTI. Koleq 69 larian, SEMESTI 53 larian. Permainan mantap ditunjukkan oleh ketua pasukan, Sdr Anas Bin Abdullah dengan memungut 8 wicket (semuanya bowled out), tak pernah terjadi dalam sejarah permainan kriket koleq kalau tak silap aku. Bila dapat berita koleq cuma dapat 69 larian, aku rasa risau jugak. Aku budget koleq mesti dapat 90 larian ke atas. Nasib baik sdr. Anas (fast bowler) koleq superb time bowl, walaupun sdr Anas ni jenis yg bunuh member sendiri masa buat short run. Ha ha, better ready semua pemain kriket old boys sebab tahun ni kita bakal terima saingan hebat dari pemain kriket present boys.

  • 4 Comments
  • Filed under: Announcements
  • Koleq Final lawan SEMESTI-Kriket Zon Utara

    Aku baru je balik dari tengok game kriket zon utara di SEMESTI. Perkembangan terbaru, esok (15 April 2007), 9.00 pagi, akan berlangsung perlawanan akhir antara Koleq vs SEMESTI. Aku confident tahun ni koleq champ. Perbezaan performance budak koleq dgn budak SBP lain jauh ketara. Come on koleq.

  • 0 Comments
  • Filed under: Announcements
  • From Thrasher:

    Assalamualaikum,

    Alhamdulillah team koleq champ PHT North Zone
    Basketball Championship for 5 years in a row!!

    1/4/07
    800 am
    Cagers bt SBPI Gopeng
    47-11

    200 pm
    Cagers bt SEMESTI
    69-10

    2/4/07
    800 am
    Cagers bt SBPI Kubang Pasu
    39-3

    200 pm
    Cagers bt SMS Syed Putra
    63-19

    600 pm (Semi)
    Cagers bt Sains Pokok Sena
    50-9

    3/4/07
    Final 830am
    Cagers bt STAR
    70-28

  • 5 Comments
  • Filed under: Announcements
  • MCOBA Futsal Tournament Results

    From Mr. Opeq:

    Dear Friends,

    The MCOBA Futsal Tournament was held yesterday kat Sports Planet Sunway and with this, aku nak present the report for the tournament. First of all, aku nak cakap thanks to all the players for showing up on time, especially Dato’ Abe yang sampai 5 minit sebelum game dia start.

    As per my previous email, kita hantar 2 team, Team Sc.5 96 (96A) ngan Team Suria Beach Resort (96B). For 96A, kita ni di”group”kan dalam Group B, arguably, the toughest group dalam tournament with 00C, 99B and tournament favorites 94B. So, awal2 lagi dah nampak macam takder harapan dah for 96A. 96B had a slightly easier path to the next round as they were grouped in Group A with 93B, 97B and 03B.

    (more…)

  • 0 Comments
  • Filed under: Announcements
  •