roman-kraft-260082-unsplash copy

Koleq Champ Kriket Zon Utara

Seperti yang dijangka, koleq jadi champ kriket Zon Utara menewaskan SEMESTI. Koleq 69 larian, SEMESTI 53 larian. Permainan mantap ditunjukkan oleh ketua pasukan, Sdr Anas Bin Abdullah dengan memungut 8 wicket (semuanya bowled out), tak pernah terjadi dalam sejarah permainan kriket koleq kalau tak silap aku. Bila dapat berita koleq cuma dapat 69 larian, aku rasa risau jugak. Aku budget koleq mesti dapat 90 larian ke atas. Nasib baik sdr. Anas (fast bowler) koleq superb time bowl, walaupun sdr Anas ni jenis yg bunuh member sendiri masa buat short run. Ha ha, better ready semua pemain kriket old boys sebab tahun ni kita bakal terima saingan hebat dari pemain kriket present boys.

roman-kraft-260082-unsplash copy

MCOBA Futsal Tournament Results

From Mr. Opeq:

Dear Friends,

The MCOBA Futsal Tournament was held yesterday kat Sports Planet Sunway and with this, aku nak present the report for the tournament. First of all, aku nak cakap thanks to all the players for showing up on time, especially Dato’ Abe yang sampai 5 minit sebelum game dia start.

As per my previous email, kita hantar 2 team, Team Sc.5 96 (96A) ngan Team Suria Beach Resort (96B). For 96A, kita ni di”group”kan dalam Group B, arguably, the toughest group dalam tournament with 00C, 99B and tournament favorites 94B. So, awal2 lagi dah nampak macam takder harapan dah for 96A. 96B had a slightly easier path to the next round as they were grouped in Group A with 93B, 97B and 03B.