Bro semua

Blog kita ni ada photo gallery. But penggunaan dia leceh sikit, so korang rasa OK tak kalau kita create satu flickr account lepas tu kasi username/password kat semua batch members.

Sesapa pun boleh upload gambar2 yang diorang ada. Lagi cun kalau lepas upload tu taruk tags macam nama orang yg ada dalam gambar, tahun berapa, kat mana, apa yg tengah buat dlm gambar tu (hmmm?)… flickr boleh harap nak jadi permanent photo database kot. Kalau pakai facebook, gambar dia kecik. flickr boleh simpan gambar besar2.

Tapi kalau ada sesapa budak batch nak buat naya, selamba delete semua gambar ke, buta IT ke, susah sikit la.

So how? tolong la kasi respons… sedih aku tengok blog kita ni haha