Archive for June, 2008

Walimatul Urus: Saiful Potri

Assalamualaikum wbt,

Sahabat batchmate 9296 sekalian,

Tuan-tuan dijemput  ke Majlis Perkahwinan saya yang bakal berlangsung seperti berikut:

Tarikh: Ahad, 6 Julai 2008
Masa: 11.00 pagi – 4.00 petang
Alamat: 5-12h Blok A, Flat Sri Sarawak, Jalan Kenanga, 55200 KL

(belakang Balai Bomba Hang Tuah)

Turut dijemput: Seisi keluarga

Disertakan bersama-sama, jemputan dan juga peta lokasi majlis sebagai rujukan. Semoga dengan kehadiran saudara-saudara sekeluarga akan memeriahkan lagi majlis saya ini.

 

saiful potri

pot – Ahmad House

012 368 0898

 

 

  • 5 Comments
  • Filed under: Weddings
  • MCOBA Futsal Tournament Results

    Dear Gents,

    Sorry for the delay. Aku tak larat la semalam…aku ingatkan ayul nak buat, hehehe….Overall, our boys did okay. Nampak sangat kita ni dah tua…Takpe, in 3 years, we are qualified to play in the veterans’ punya group! Results as follow:

    UB96A (Defending Champs…ehem!)

    Group Stage:

    vs 01A: 1-0 (Zef)

    vs 97B: 1-1 (Zef)

    vs 95: 0-0

    2nd in Group (Qualified for Cup)

    Quarter Final Cup:

    vs 05: 0-3

    UB96B

    Group Stage:

    vs 06: 1-0 (Nanak)

    vs 03A: 0-1

    vs 01B: 0-1

    3rd in Group (Qualified for Plate)

    Quarter Final Plate:

    vs 01A: 0-1

    The eventual champion for Cup was 05, winning against a team from batch 85 (aku belum confirmkan kesahihan cerita ni…tapi that’s what I heard). Tapi, yang confirm, we provided the most entertaining match bila 96B lawan 01A…mengikut kata Bullet, we scored high on TV rating…penuh drama dan suspense…nasib baik sports planet tu takde cermin…kalau tak habis pecah cermin tu kena tumbuk…

    Lawak pun ada gak…masa drama tu tengah climax, ada la sorang hamba Allah ni masuk padang…aku ingatkan dia nak tolong menenangkan keadaan or to the least, make things worse tapi dia setakat masuk padang…cekak pinggang, geleng kepala and lepas tu, keluar padang balik…ek eleh! Baik tak payah…

    Anyhow, we can always try again next year…to all the players, thanks guys! Appreciate the effort! To all yang datang, Ajis + family, Zen + son, Abe, Bachin, Dolla, Buja, Apeq, Modaq + family and to all those yang datang tapi aku tak sebut nama, thanks for coming! Appreciate the support. To Abe and Bachin, special thanks for bringing the nasi ayam…

    Yang masih menjalakan tugas,

    Opeq

  • 12 Comments
  • Filed under: Sports
  •