This content is password protected. To view it please enter your password below:

  • Enter your password to view comments.
  • Filed under: Memoirs
  • 5 Comments
  • Filed under: Memoirs
  • Freelance Web Developer Needed

    Guys,

    I have one upcoming project. It is a small project but if you are interested or know anyone willing to do some dirty work please feel free to contact me at wanmuhdsyafis[at]gmail[dot]com or 016-4245751

    Project: Web development

    Tech: Web CMS,SEO,RSS,News Aggregator.

    Template : Custom made.

    Graphics : In House

    Type : Community based job portal. With Forums,search functions,documents repository, Listings and any other things that you may propose.

    Please state your expected rate.

    Thanks

    -caca-

  • 5 Comments
  • Filed under: For Geeks
  • Posted on behalf of Wira:

    Dear batchmates

    I’d like to invite you guys (and family) to my wedding next month (which falls during the first week of the World Cup! game bosan2 lagi, takper). I’ve attached the scanned copy of my invitation card, but for those who can attend, pls sms me your address (my no. is 012-2684977, or email mkhairul.mh(at)hotmail.com) so aku boleh bagi kad jemputan either masa futsal or via snail mail, or kalau boleh jumpa, by hand la… pls find details of my reception:

    Date: 13th June, Sunday

    Time: 12.30 – 4 pm

    Venue: Dewan Melawati, Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya (map as attached)

    Hopefully ramai boleh datang meriahkan majlis and mendoakan keberkatan kami. Thanks.

    Wira's Wedding Invitation Card

    Click to view full size

    Batch photo database

    Bro semua

    Blog kita ni ada photo gallery. But penggunaan dia leceh sikit, so korang rasa OK tak kalau kita create satu flickr account lepas tu kasi username/password kat semua batch members.

    Sesapa pun boleh upload gambar2 yang diorang ada. Lagi cun kalau lepas upload tu taruk tags macam nama orang yg ada dalam gambar, tahun berapa, kat mana, apa yg tengah buat dlm gambar tu (hmmm?)… flickr boleh harap nak jadi permanent photo database kot. Kalau pakai facebook, gambar dia kecik. flickr boleh simpan gambar besar2.

    Tapi kalau ada sesapa budak batch nak buat naya, selamba delete semua gambar ke, buta IT ke, susah sikit la.

    So how? tolong la kasi respons… sedih aku tengok blog kita ni haha

  • 16 Comments
  • Filed under: Announcements
  •